Dag van de Dialoog bij Platform INS

Doet u ook mee aan de Dialoogtafel bij Platform INS?

Op 7 november, van 18.00 tot 22.00 uur zal ook bij PlatformINS een tafel voor de Dag van de Dialoog opgesteld zijn.

Meldt u aan voor deelname bij de Dialoogtafel bij Platform INS via: info@platformins.nl 


Hieronder volgt algemene informatie over de Dag van de Dialoog, zoals deze te lezen is op dagvandedialoog.

De Dag van de Dialoog is een Rotterdams evenement waar ruim 2500 Rotterdammers en organisaties op vele locaties in Rotterdam aan mee doen. Samen organiseren zij ontmoetingen tussen Rotterdammers en JIJ kunt één van de tafelgenoten zijn! Stadgenoten die elkaar anders niet aan tafel zouden treffen, maken zo kennis met hun verschillende achtergronden en leefwerelden. Alle dialooggesprekken staan onder leiding van een opgeleide Dialooggespreksleider. Met behulp van de Dialoogmethodiek (Kennismaken, Ervaringen delen, Dromen en Doen) praat je met elkaar over je eigen ervaringen en dromen. Het delen van deze dromen leidt vaak tot verkwikkende inzichten die kunnen leiden tot nieuwe daden. Elf jaar geleden is de Dag van de Dialoog gestart, nu met landelijke navolging in zo’n 75 steden. De 11e Rotterdamse Dag van de Dialoog vind plaats van: 1 – 12 november 2012. Op 7 november, van 18.00 tot 22.00 uur doet PlatformINS hieraan mee.

Op deze dagen staan er Dialoogtafels door heel Rotterdam opgesteld! Kies zelf uit welke datum je het beste uitkomt. Er is een inspirerend thema voor de Dialoogtafels gekozen:
Maak jíj het verschil? 

We horen graag waarin jíj het verschil maakt of zou willen maken. Deelname is gratis. Nieuwe kennis(sen), gezelligheid en respect gegarandeerd!