Leiders met Spirit

In het kader van het project “Leiders met spirit” organiseert Het Kruispunt samen met Platform INS (voorheen Islam & Dialoog en Dialoog Academie) een serie rondetafelgesprekken op uitnodiging van GIDS-netwerk. Bij elke ontmoeting staat een ander werkveld centraal: onderwijs, gezondheidszorg, bedrijfsleven, en politiek.

In het najaar van 2012 worden drie dinerbijeenkomsten georganiseerd. Wilt u hieraan deelnemen en bent u als leider actief binnen de gezondheidszorg, bedrijfsleven of politiek, neem dan contact op met a.alasag@platformins.nl.

 


 

Presentatie brochure ‘Leiders met Spirit’

In het najaar van 2012 en het voorjaar van 2013 heeft Platform INS in samenwerking met het Kruispunt – op uitnodiging van GIDSnetwerk – een serie rondetafelgesprekken georganiseerd onder de noemer ‘Leiders met Spirit’. Bij elke ontmoeting stond een ander werkveld centraal: gezondheidszorg, bedrijfsleven, onderwijs en politiek. Voor de bijeenkomsten werden christenen en moslims uitgenodigd die met elkaar in gesprek gingen om ervaringen te delen en elkaar te inspireren problemen binnen hun vakgebied aan te pakken.

De verslagen die van deze bijeenkomsten zijn gemaakt, zijn gebundeld in een brochure. Op 24 mei, 15 uur, zal deze brochure gepresenteerd worden in Nieuwspoort, Den Haag. Prof. dr. Bernhard Reitsma, hoogleraar voor de kerk in de context van de islam aan de Vrije Universiteit Amsterdam, zal een inhoudelijke reactie geven op de brochure. Rein Willems zal de brochure namens GIDSnetwerk in ontvangt nemen. Faas Louter zal dit doen namens het Kruispunt en Mohamed Sini ontvangt de brochure namens Platform INS.


Datum     24 mei 2013


Tijdstip    15:00 (inloop vanaf 14:30)


Locatie    Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag

 


[nggallery id=84]