Word vriend van INS (of partner)

Laten we onze krachten bundelen.

We spreken je aan met ‘u’ of ‘je’.

Welke van de twee wordt het?

Voor individuen

Word vriend van INS

Wil je tafelbegeleider zijn tijdens een expertmeeting, toegang hebben tot een groot sociaal netwerk van partners of zie jij wederzijds voordeel in de vele mogelijkheden die INS biedt? Dan is het tijd dat je vriend van INS wordt. In meer dan 26 steden zijn enkele honderden vrijwilligers al actief bezig. Dat zijn onze vrienden.

Een vriend van INS levert op haar of zijn eigen manier een bijdrage die past bij diens eigen sterkte punten en focus. Alle hulp is van harte welkom en je inbreng kunnen we samen afstemmen.  Dat kan in de vorm van meedenken, adviseren, organiseren of vrijwilligerswerk voor de langere termijn. Ook met een financiële rugsteun of op een andere creatieve manier ben je van harte welkom om met ons mee te denken. Wij gaan voor een win-win. Zie je mogelijkheden? Word dan vriend van INS en we verwelkomen je van harte tussen ons.

Voor instellingen

Word partner

Het draait ons bij INS om samenwerkingen met diverse partners door heel het land. Door de jaren heen hebben we een sterk netwerk opgebouwd van strategische partners en prominente Nederlanders. Het bevorderen van samenleven is crucialer dan ooit tevoren geworden en wij streven dit doel dan ook samen na met diegenen die ook maar enigzins affiniteit hebben met dit doel. Wilt u uw mogelijkheden vergroten en meer effect hebben met datgene dat u organiseert? Word dan partner.

Een partner van INS maakt actief deel uit van onze agenda en stellen we op gelijke voet in al onze campagnes en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het tackelen van de steeds groeiende polarisatie. Er is géén organisatie die dit alléén voor elkaar kan krijgen. Wij beseffen ons dat goed en hebben daarom als speerpunt dan ook om meer partnerschappen te creëren. Interesse? Nodig ons uit bij u of kom bij ons langs in Amsterdam. Dan bespreken we onder het genot van koffie, thee en koekjes wat we samen kunnen doen.

Geef aan waar je interesse ligt.