Wat kan INS voor u betekenen?

INS opereert op meerdere niveau’s. Wij kunnen daardoor voor verschillende groepen en instanties wat betekenen.

Algemeen geïnteresseerden

Bent u geïnteresseerd in sociale maatschappelijke vraagstukken? Wekken vragen rond De Kunst van het Samenleven ook uw belangstelling? Wilt u ook alles weten over hoe dialoog een zinvolle bijdrage kan leveren aan Nederland?

INS organiseert geregeld activiteiten over deze thema’s. Onder deze activiteiten vallen onder andere PhD-café’s, lezingen over Gülen en boeklanceringen.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten? Geef u dan op voor de nieuwsbrief. Dat kan aan de rechterkant van deze pagina. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Academici

Bent u een academici geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken? Door de jaren heen heeft INS een netwerk opgebouwd van academici van PhD-studenten tot gelauwerde professoren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Scholen

In een multiculturele samenleving als Nederland is het lang niet vanzelfsprekend dat kinderen met verschillende achtergronden goed met elkaar omgaan. De Kunst van het Samenleven is ook in het schoollokaal een belangrijke vaardigheid.  Door middel van gastlessen kan INS ook op uw school een bijdrage leveren aan het aanleren van deze vaardigheid. Bij interesse kan u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Universiteiten/hogescholen

INS heeft jarenlange ervaring met het geven van gastcollege’s. Voorbeelden voorbeelden. Contact 

Overheidsinstanties

Door nauw contact te houden met de overheid heef etc etc. Contact